Главният прокурор Иван Гешев е внесъл искане за сваляне на

...
Главният прокурор Иван Гешев е внесъл искане за сваляне на
Коментари Харесай

Гешев поиска имунитета на депутат от ПП заради разследване за катастрофа

Главният прокурор Иван Гешев е внесъл искане за събаряне на имунитета на народен представител от " Продължаваме промяната " поради следствие за злополука. 

От известието на прокуратурата се схваща, че следва да бъде повдигнато обвиняване на жена с букви Р. С. - единствената представителка в 47 Народно заседание с тези букви е Рена Стефанова от Политическа партия. 

Причината за следствието е пътен случай от 13 декември 2021 година, при който е открито, че Стефанова е блъснала пресичаща жена на пешеходна пътека. Според данните на прокуратурата - потърпевшата е претърпяла междинна телесна щета. 

" В хода на следствието са събрани доказателства, че Р.С. е направила закононарушението, предмет на досъдебното произвеждане ", се споделя в информацията. 

Тъй като проверяваното лице е с имунитет, прокуратурата е поискала от 47 Народно събрание той да бъде свален, с цел да може следствието да продължи. 

Новината от прокуратурата е първата информация, в която излиза наяве, че депутатката от ръководещото болшинство е взела участие в пътен случай.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР