Главният прокурор Иван Гешев е събрал всичките си заместници, съобщава

...
Главният прокурор Иван Гешев е събрал всичките си заместници, съобщава
Коментари Харесай

Иван Гешев събра заместниците си

Главният прокурор Иван Гешев е събрал всичките си заместници, оповестява тази заран Нова тв.

По принцип той има четири заместнички, плюс зам.-главния прокурор по следствието Борислав Сарафов - от който обаче потегли дефакто офанзивата против Гешев.

Очаква се в 10 часа обвинител номер 1 да направи изказване за първи път, откакто номинираната за министър председател Мария Габриел, а след нея и шестима членове на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет, желаеха предварителното му премахване.

Иван Гешев се върна от Щатите в събота през нощта, а през днешния ден по проект би трябвало да замине за Португалия, напомня малкия екран.

Процедурата за неговото премахване стартира да тече, откакто той получи документите, с които се желае освобождението му. Според разпоредбите на Висш съдебен съвет той би трябвало да бъде известен неотложно за настояването. В тях обаче не е записано дали това би трябвало да стане персонално, или по електронен път.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР