Главният прокурор Иван Гешев е на посещение във Велико Търново

...
Главният прокурор Иван Гешев е на посещение във Велико Търново
Коментари Харесай

Иван Гешев запали свещ преди срещата с Лаура Кьовеши

Главният прокурор Иван Гешев е на посещаване във Велико Търново и Горна Оряховица, с цел да се срещне с локалните прокурори. От пресцентъра на прокуратурата разпостраниха фотоси от диалога му с магистратите и една от визитата му в манастира " Света Богородица ". Главният прокурор е запалил свещ за здраве.

Сред тематиките, разисквани по време на работните срещи, бяха уговорките по противопоставяне на стандартната престъпност в частност присъщите за региона имуществени похищения, телефонните измами, както и закононарушенията, свързани с акцизни артикули.
Иван Гешев се срещна на място и с изискванията на работа на магистратите и правосъдните чиновници. Така основният прокуро продължава обиколката си из петте апелативни региона на страната.

Пътуването на Гешев във Великотърновско съответства с визитата у нас на европейския основен прокуроро Лаура Кьовеши.

Единствената публична информация за визитата на Кьовеши е обява във Фейсбук профила на Европейската прокуратура, която гласи: " Европейският основен прокурор Кьовеши ще бъде в София през днешния ден и на следващия ден, с цел да посети офиса на Европейската прокуратура. Тя ще се срещне с българските управляващи, с цел да подсигурява бързото избиране на още 6 претенденти за европейски делегирани прокурори, които ще пазят бюджета на Европейски Съюз от нарушители. "

Кьовеши дойде в четвъртък и се чака да даде конференция в петък - 11 юни, в 12.00 ч.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР