Главният прокурор Иван Гешев е на посещение в гр. Истанбул,

...
Главният прокурор Иван Гешев е на посещение в гр. Истанбул,
Коментари Харесай

Иван Гешев е на посещение в Турция по покана на Международната асоциация на прокурорите

Главният прокурор Иван Гешев е на посещаване в гр. Истанбул, Република Турция за присъединяване в първата Пан-европейска районна конференция на Международната асоциация на прокурорите. Това осведомиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.

Домакин на форума е основният прокурор на Турция Бекир Шахин. Символичен мотив за семейството е и 100-годишнината от основаването на турската република. Темата на събитието е “Ефективни следствия в ерата на дигитализацията ". Участници в конференцията са ръководителите на прокуратури и проверяващи органи от Европа, Централна Азия, Съединени американски щати.

Форумът ще бъде открит от основния прокурор на Турция, основния прокурор на Азербайджан и вицепрезидент на Международната асоциация на прокурорите Камран Алиев, министъра на правораздаването на Турция Бекир Боздаг и ръководителя на Върховния касационен съд Мехмет Акарджа.

Работната стратегия е съсредоточена върху следствието на разнообразни закононарушения и провокациите пред тяхното сполучливо откриване в границите на подема на дигитализацията в светове мащаб. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР