Главният прокурор Иван Гешев даде първа официална информация, за специализираната

...
Главният прокурор Иван Гешев даде първа официална информация, за специализираната
Коментари Харесай

Иван Гешев окачестви побоя над Слави Ангелов като атентат срещу държавата

Главният прокурор Иван Гешев даде първа публична информация, за профилираната полицейска акция, която тече сега на улица " Черковна “ 20 в София.
За интервенцията от Actualno.com към този момент ви информирахме. При нея бяха задържани обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов. Операцията е под надзора на профилираната прокуратура.
" Ще се правят дейни дейности по следствието - ще се претърсват леки коли, голям брой адреси. Не мога да потвърдя все още дали и какъв брой лица са арестувани за 24 часа ", уточни основният прокурор
" В рамките на утрешния ден, след обобщаване на събраните през днешния ден доказателства, прокурорите ще преценяват кои, какъв брой и за какви закононарушения ще бъдат привлечени в качеството си на обвинени и какви ограничения за неотклонение ще дефинират, и дали ще желаят задържане под стража от Специализирания углавен съд ", добави още Гешев, представен от 24 часа.
Той съобщи, че единствено това може да се каже, без да се попречи на следствието.
" Знаем, че делото съставлява голям интерес за цялото общество и за медиите в частност. Това, което се случи с вашия сътрудник е атентат против страната и това не е пресилено да се каже. Винаги е било приоритет, даже във времена на изключително състояние. Благодаря на десетките сътрудници от Министерството на вътрешните работи, които в този интервал работиха непрекъснато ", сподели още Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР