Главният преговарящ при прехвърлянето на собствеността на Челси Марина Грановская

...
Главният преговарящ при прехвърлянето на собствеността на Челси Марина Грановская
Коментари Харесай

Ключови фигури запазват позициите си в Челси

Главният договарящ при прехвърлянето на собствеността на Челси Марина Грановская и президентът на клуба Брус Бък ще останат на сегашните си позиции, откакто Тод Боели приключи покупката на „ сините “. Консорциумът, управителен от съсобственика на ЛА Доджърс, подписа съглашение за покупка на контролния пакет акции на Челси от Роман Абрамович през миналия уикенд. Поглъщането на стойност 4,25 милиарда английски лири, би трябвало да бъде официализирано преди края на май, а сега се чака утвърждение от английското държавно управление и Висшата лига.

Според „ Таймс “, Боели желае да резервира и двамата като част от новия управнически екип. Твърди се, че американският предприемач има вяра, че наличието на двамата може да обезпечи последователност след ерата Абрамович.

Marina Granovskaia & Bruce Buck expected to keep roles
— Sportsritenow (@sportsritenow)
Бък и Грановская бяха основните фигурни при поглъщането на лондонския клуб, дружно, несъмнено, с комерсиалната банка, направляваща продажбата – Рейн Груп.

Информацията на „ Таймс “ добавя, че Боели има намерение да седне в борда на шефовете на Челси с Даниел Финкелщайн – член на Камарата на лордовете в Обединеното кралство, както и Барбара Чароне – известна американска журналистка, която ще дава отговор за маркетинга на лондончани.

Името на Джонатан Голдщайн също бе спрягано за място в борда Това обаче няма да се случи, заради връзката на предприемача с Тотнъм. Имотният магнат, който е част от консорциума зад Боели ще бъде главно движеща фигура към плана за реорганизация на „ Стамфорд Бридж “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР