Главният преговарящ от името на ЕС за Брекзит Мишел Барние

...
Главният преговарящ от името на ЕС за Брекзит Мишел Барние
Коментари Харесай

Мишел Барние сподели в Туитър сърдечна снимка с Бойко Борисов

Главният договарящ от името на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние разгласява в Туитър фотография от срещата си с българския министър председател Бойко Борисов.
 

Както Блиц съобщи, Барние е на работно посещаване у нас.
 
„ Добра среща с министър-председателя Бойко Борисов в София през днешния ден по време на динамичното българско председателство. Важен напредък през март за Брекзит за обезпечаване на правата на жителите. Но доста остава да се направи, с цел да се завърши съглашението за отдръпването “, написа Барние в обществената мрежа.
 



Той ще се срещне още с с министъра за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова и с представители на две парламентарни комисии в Народното събрание.  
 
Мишел Барние ще взе участие също в конференция на тематика " Подгответе се за Брекзит - последици за европейския бизнес " и във конгрес на високо ниво Eurofi Financial Forum - конгрес на водачите в региона на финансовия бранш от Европейски Съюз и интернационалните организации.  
 
В програмата му е планувано и посещаване на софийското метро дружно с кмета на столицата Йорданка Фандъкова. От 12:15 ч. двамата ще дадат къс брифинг за медиите на перона на метростанция " Европейски съюз ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР