Главният мениджър по маркетинг на Redmi Уанг Тенг заяви, че

...
Главният мениджър по маркетинг на Redmi Уанг Тенг заяви, че
Коментари Харесай

Според мениджмънта на компанията смартфонът Redmi Note 13 Pro+ няма да има конкуренция в мобилната фотография

Главният управител по маркетинг на Redmi Уанг Тенг съобщи, че Redmi Note 13 Pro+ ще предлага най-отчетливите и бързи 200MP фотоси в историята.

Този смарт телефон е основан взаимно от Redmi, MediaTek, Samsung и трети страни с големи запаси за научноизследователска и развойна активност.

Освен това той акцентира, че серията Note 13 е напълно актуализирана освен във връзка с изображението, само че и във връзка с външния тип, текстурите, екрана и качеството. Уанг Тенг акцентира:

„ Мисля, че това потомство Note няма никакви съперници в своята ценова категория “.

Смартфонът Redmi Note 13 Pro+ ще бъде оборудван с оптичен 1/1,4-инчов датчик за изображения модел Samsung ISOCELL HP3 Discovery Edition. Подобна камера може да размени телеобектива, защото получените фотоси могат да се изрязват без загуба на качество и със опазване на съвсем всички елементи.

Тази серия ще се базира на едночиповата система MediaTek Dimensity 7200. Лу Вейбинг, президент на Xiaomi Group и общоприет управител на марката Redmi, удостовери, че представянето на новата серия мобилни телефони ще се състои до края на този месец.

Да допълним, че SoC MediaTek Dimensity 7200 се създава посредством 4 нанометров софтуерен развой и има 8х процесорни ядра разграничени на два клъстера – две производителни Cortex-A715 с периодичност 2,8 MHz плюс 6х по-икономични Cortex-A510 с периодичност 2,0 GHz. Интегрираният графичен ускорител е Mali-G610 MP4.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР