Главният мениджър на заяви, че вече е забравил първия мач

...
Главният мениджър на заяви, че вече е забравил първия мач
Коментари Харесай

Бала: Не си спомням първия мач с Левски

Главният управител на съобщи, че към този момент е не запомнил първия мач с от efbet Лига. Тогава “сините” победиха с безапелационното 3:0, а Бала счита, че този дуел би трябвало да бъде оставен в предишното.

“Не си припомням мача първия полусезон, ние се готвим за идния. Ние сме разучили Левски, както те нас са ни разучили. Знаем къде да мощните страни на противника и ние ще се опитаме да се взползваме. Левски играят заедно, компактни са и се борят до последната секунда за всяка точка. Ние желаеме всеки мач да играем за победа”, стартира Балъков.

Мениджърът също по този начин счита, че е време да се завърши тематиката с и неговото овакантяване на клуба. Балъков също по този начин съжалява, че Кирил Котев към този момент няма да е състезателен шеф.

“Камбуров към този момент не е при нас, време е да приключим тематиката. Той е поръчител за голове, тъй че от тази позиция ни липсва доста. Знаете философията на тоя клуб. Млади футболисти, които да се потвърждават. Нещо, което дълги години не се е предписание, ние го вършим в този момент. При нас се разчита на всички - от първия до последния, в случай че са здрави. Нормално е да има промени в мачовете, само че разчитаме на всички футболисти”.

“Решението на Кирил Котев е персонално негово. Аз с него съм работил професионално и скърбя, че няма да продължим, само че това е решението му. Засега няма да има заместител, функционалността ще я разделяме общо”.

“За нас най-добре е да бъде еднакъв мачът сред и. Очаквам да стане прекрасен двубой”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР