Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков бе една от

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков бе една от
Коментари Харесай

Балъков: Важно е звездите да се включват в благотворителни инициативи

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков бе една от звездите, които взеха присъединяване в благотворителния шампионат, проведен от Благой Георгиев. Балъков счита, че известните персони би трябвало да се включват в такива начинания, с цел да може злобата и негативизмът в България да изчезнат.

“Когато има причина, която е доста благородна, наложително ние, обществените лица, би трябвало да се включваме. Всеки има потребност от време на време от помощ и ние би трябвало да се включваме по някакъв метод. Ние, откакто сме постигнали нещо в професионалния си живот, сме обвързване да даваме образец на хората след нас. Така се основава едно обединено общество и да се оказва помощ на всички.

В България множеството сме доста отрицателни. Надявам се да можем да се променим колкото се може по бързо, тъй като сме доста положителни хора. Негативизмът и обществената завист в обществените медии не водят до нищо положително. Ето такива неща като това, което Благо направи, би трябвало да се отразяват. Личният образец и триумфа на нацията би трябвало да се показват”.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР