Главният мениджър на Рома - Тиаго Пинто, има среща в

...
Главният мениджър на Рома - Тиаго Пинто, има среща в
Коментари Харесай

Шеф на Рома на решаваща среща с агентите на Мората

Главният управител на Рома - Тиаго Пинто, има среща в понеделник с сътрудниците на Алваро Мората, на която ще беседва по отношение на евентуален трансфер на нападателя, написа италианската версия на Sky Sports.

„ Вълците “ се интересуват от 30-годишния футболист, който прекара сезон 2020/2021 и 2021/2022 чартърен с Ювентус, преди да се завърне в Атлетико Мадрид предходната акция.

Смята се, че Атлетико няма предпочитание да продава или даже да пуска чартърен Мората, а договарянията ще се съсредоточат върху откупната му уговорка в сегашния му контракт, който е до идващото лято. Също по този начин се чака нападателят да понижи заплатата си от 6.5 на 4.5 милиона евро на сезон, в случай че премине в Рома.

Неговите представители считат, че клаузата ще разреши на Мората за по-малко от 8,5 милиона паунда да си тръгне от испанската столица, до момента в който клубът упорства, че той не може да напусне за по-малко от 18 милиона паунда.

Alvaro Morata's agent is in Rome today according to multiple reports in Italy.

He is discussing a move to Roma for his client, which will see Morata take a salary cut (€6.5m per year to €4.5m) to facilitate a move.
— Football España (@footballespana_)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР