Главният мениджър на коментира приятелската среща на своя отбор срещу

...
Главният мениджър на коментира приятелската среща на своя отбор срещу
Коментари Харесай

Балъков: Много съм доволен, efbet Лига да идва!

Главният управител на разяснява другарската среща на своя тим против. “Червените” приключиха при резултат 2:2, а Бала е останал удовлетворен от това, което е видял.
“Не мога да не бъда удовлетворен. Първо от сериозността по-късно и от тактическа позиция. Тези, които влязоха също се отнесоха съществено. Efbet лига може да идва!

Забравили сме към този момент къде е бил тимът. Сега се стремим към върха. Ако играем по този начин, както през днешния ден, ще бъдем сигурно в топ 6. Отборът натрупа опит и самочувствие. Няма титуляри и запаси. При нас всеки може да стартира мача, всички са готови тактически по еднакъв метод.

Младите футболисти са при нас, с цел да се развиват, да порастват, да играят, и в случай че Господ е споделил след някое друго време може да опитат от футбола, който аз съм играл.

Доволни сме, направихме доста добра работа. Тази инспекция даде отговор на това, което бе незнайно. Тук против този съперник мотивацията бе същата както, когато играем против тим от шампионата. Да си приключим лагера, да сме здрави и другата седмица се връща efbet Лига.

Днес не използвахме трима от главните си играчи, защото имаха дребни проблеми. Играхме с Марин в отбрана, той за пръв път играе на тази позиция и му смъквам шапка.

Ние може да погледнем и към първото място, само че не е действително. Хубавото е да се види, че отобрът расте”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР