Главният мениджър на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори преди

...
Главният мениджър на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори преди
Коментари Харесай

Балъков: Нов отбор сме, трябва време... Чака ни дерби с Левски

Главният управител на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков приказва преди мача на " алените " против Монтана. Двата отбора са новици в елита, а отборът на Бала още няма победа в Първа лига.

Ето какво сподели той на конференция:

" Паузата беше доста потребна. Много неща успяхме да свършим. Най-важното беше, че направихме някои ротации. Задълженията ми стават повече. Пълномощията ми се уголемяват, би трябвало ми по-голямо успокоение, с цел да проучвам всичко. Данчо Юруков е един млад и перспективен треньор и му се дава цялостен картбланш да работи с тима и да влага своите хрумвания. Аз с каквото мога ще му оказвам помощ. Дискутираме всяка една обстановка.

Колкото до мача с Монтана - двете седмици бяха доста добре употребявани от треньорския щаб. Подобрихме това, което ни липсваше. Аз съм и двете. Главен управител в българския футбол не съществува. Ние сме го основали вътре в тима. В този миг е здравословно, тъй като основава по-добра подчиненост в клуба. Отборът е млад и за първи път в елита.

Ние не сме в положение да подценяваме никого с тези резултати. Стъпили сме на земята, реалисти сме. Имаме три точки от три мача, а чакахме шест от последните два. След мача с Монтана следва Левски. Това е дерби. Ние се опитваме да покажем на момчетата, че едно минимално разпределяне води до огромния проблем. Изпитахме го против Арда. Там би трябвало доста да се учим, тъй като логиката на психиката играе доста в един мач.

Ще ни би трябвало малко време, нов тим сме, с нови състезатели. Ще би трябвало да имаме самообладание, взели сме си поука и се надявам в идващите четири кръга да се представим доста по-добре ".
 Балъков описа за
Балъков описа за " преструктурирането "

Вижте какво написа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР