Главният мениджър на Етър Красимир Балъков говори преди съботното гостуване

...
Главният мениджър на Етър Красимир Балъков говори преди съботното гостуване
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Всеки мач за нас е финал

Главният управител на Етър Красимир Балъков приказва преди съботното посещение на " виолетовите " на Берое във втория пролетен кръг на Първа лига.

" Очаква ни серия от мачове, които са извънредно значими за нас. Всеки мач е край. Първият е в Стара Загора, излизаме против доста стойностен тим, с доста добър треньорски щаб. Берое е отракан тим, всеки знае какво прави на терена, по тази причина ще ни бъде извънредно мъчно да се противопоставим на техния синхрон. Но въпреки това ние би трябвало да печелим точки. Така че не отиваме в Стара Загора като обречени и в случай че някой желае да ни победи, ще би трябвало много да се изпоти.

Всички са здрави и на линия, групата ще бъде избрана в петък. Големи промени няма да има, само че Алиуне Бадара сигурно се завръща след наказване. Искам първо да поясня, че виновността за ремито със Септември е напълно в нас и не се оправдаваме с реферите. Аз не подлагам на критика никого, желая единствено да дам знак към органите, които дават отговор за тези неща, тъй като към този момент ни писна от съдийските неточности. Наказанията, които се случват след нашите тъжби, не ни топлят, тъй като губим точки ", съобщи Красимир Балъков. Първа лига 22 кръг, събота 24 февруари  Берое 15:00  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР