Главният медицински съветник на Англия Крис Уити каза, че децата

...
Главният медицински съветник на Англия Крис Уити каза, че децата
Коментари Харесай

Водещ английски експерт: Коронавирусът се предава с по-бързи темпове при деца

Главният медицински консултант на Англия Крис Уити сподели, че децата са тези, които сега форсират предаването на Covid-19 в страната, и че без имунизация съвсем всички юноши на възраст сред 12 и 15 години рано или късно ще се заразят с ковид, съобщи Ройтерс.

" Определено имаме забележителен ритъм на предаване на вируса при тази възрастова група. Всъщност възрастовата група, за която приказваме, е тази, където сега се следи най-голям ритъм на предаване, доколкото можем да твърдим ", сподели Уити на съвещание на Народното събрание, на което се обсъждаше въпроса за предложение на ваксини на деца сред 12 и 15 години.

На всички деца от тази възрастова група ще бъде препоръчано да се имунизират откакто Уити и сътрудниците му споделиха предходната седмица, че децата ще завоюват от понижаване на спиранията в тяхното образование.

Уити сподели, че рекомендацията му е ориентирана напълно към изгодите за децата сред 12 и 15 години, и не е обвързвана с политически съображения или изгоди за по-уязвимите пълнолетни жители.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР