Главният комисар на МВР Младен Маринов иска родната полиция да

...
Главният комисар на МВР Младен Маринов иска родната полиция да
Коментари Харесай

Главният комисар на МВР: Полицаите не могат да са навсякъде

Главният комисар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов желае родната полиция да бъде ефикасна и да покаже на обществото, че то има потребност от нея. Пред "Нова телевизия " той разяснява, че би трябвало да взимам образец от развитите страни, само че няма по какъв начин до всеки жител да има еднообразен чиновник.

"Трябва да вземаме образец от развитите страни. Нека да има повече патрули на улицата. Не желая да оставяме усещане, че Министерство на вътрешните работи работи до 17.30 часа – в противен случай, работим непрекъснато. Полицаите обаче не могат да са на всички места, служител на реда не може да има до всеки един човек ", изясни Маринов.

"Полицаите имат право да стачкуват. Смятам, че трудът на служителя на реда би трябвало да бъде заплатен по този начин, че да бъде задоволен от това, което прави, сподели още основният комисар на Министерство на вътрешните работи.

Маринов отхвърли да има скица, в която полицейските чиновници да покровителстват телефонните измамници. Той съобщи, че е основано особено звено, което да се бори точно с този тип престъпност.

"Всеки един сигнал ще бъде проверяван. Създадохме особено звено, което да се бори с този вид закононарушения, съобщи Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР