Главният изпълнителен директор на Xiaomi Лей Джун представи първия в

...
Главният изпълнителен директор на Xiaomi Лей Джун представи първия в
Коментари Харесай

Xiaomi представи уникалния Mi 12S Ultra Сoncept Machine с възможност за използване обективите на Leica

Главният изпълнителен шеф на Xiaomi Лей Джун показа първия в историята на промишлеността на мобилните телефони смарт телефон, на който могат да бъдат поставяни професионалните обективи на Leica. Това е концептуалният модел Mi 12S Ultra Сoncept Machine , като това не е единствената разлика спрямо истинския.

По принцип потребителите към този момент привикнаха взаимната работа сред производителите на смарт телефони с известни фотографски марки да се свежда единствено до много нереални неща, като да вземем за пример, характерна автоматизирана промяна на цветовете и най-различни настройки. Xiaomi унищожи този стандарт с представянето на концептуална версия на Xiaomi 12S Ultra, оборудвана с байонет за слагането на професионалните обективи от семейството Leica M.

Конструкцията на новия смарт телефон е неповторима и доста изящна. Поставеният външен байонет дава опция както до момента да бъдат отавени оптичните датчици на главната камера. В Xiaomi Mi 12S Ultra Сoncept Machine са сложени два фотосензора Sony IMX989 вместо един, както е в истинския Xiaomi 12S Ultra. И до момента в който в оригинала този оптичен датчик е подложен в лявата страна на кръглия модул на главната камера, то тук единият се намира тъкмо по средата, с цел да може да се реализира съвместимостта с професионалните обективи на Leica.

Решението е доста забавно, а не заяви какъв брой бройки ще бъдат създадени и каква ще е цената на Xiaomi Mi 12S Ultra Сoncept Machine.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР