Главният изпълнителен директор на водещата борса за криптовалути Binance Чанпън

...
Главният изпълнителен директор на водещата борса за криптовалути Binance Чанпън
Коментари Харесай

Шефът на Binance призова за повече регулация в крипто индустрията

Главният изпълнителен шеф на водещата борса за криптовалути Binance Чанпън Джао прикани за нови, само че постоянни и ясни, регулации за промишлеността, на фона на последните развития в бранша и участниците, които  „ които заобикалят “ разпоредбите, съобщи Ройтерс.

„ Намираме се в нова промишленост. През миналата седмица видяхм, че нещата в промишлеността полудяват “, сподели Джао пред среща на водачите на Г-20 на срещата на върха в Бали. „ Имаме потребност от някои регулации, би трябвало да създадем това по верния метод, по постоянен метод “, добави той.

Неговите мнения идват в миг, когато промишлеността е изправена пред съществено предизвикателство на фона на колапса на крипто борсата FTX на Сам Банкман-Фрайд.

FTX ще подаде молба за отбрана от банкрут в Съединени американски щати в петък, откакто в продължение на една седмица бе подложена на всеобщо евакуиране на активи от клиенти, а Binance се отхвърли от предлагането за придобиване на своя съперник.

„ Мисля, че промишлеността групово има роля да пази потребителите, да пази всички. Така че не са единствено регулаторите. Регулаторите имат роля, само че това не е 100% тяхна отговорност “, сподели Джао.

През уикенда той написа в Twitter, че Binance е спрял да приема депозити на FTT токена на FTX на своята платформа и прикани други тържища да създадат същото.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР