Главният изпълнителен директор на Туитър Илън Мъск каза в сряда,

...
Главният изпълнителен директор на Туитър Илън Мъск каза в сряда,
Коментари Харесай

Мъск каза, че краят на 2023 г. е "добър момент" да се намери нов шеф на "Туитър"

Главният изпълнителен шеф на " Туитър " Илън Мъск сподели в сряда, че към края на 2023 година би било " добър миг " да се откри някой различен, който да ръководи " Туитър ", съобщи " Ройтерс ".

" Мисля, че би трябвало да консолидирам организацията и просто да се уверя, че е във финансово постоянна позиция и че продуктовата пътна карта е ясно завършена ", съобщи Мъск във видеовръзка по време на Световната държавна среща на върха в Дубай, запитан дали е набелязал нов основен изпълнителен шеф на " Туитър " и по кое време този човек ще бъде нает.

 Около 80 % от чиновниците Около 80 % от чиновниците " Туитър " са напуснали след идването на Мъск

" Не знам, допускам, че евентуално към края на тази година ще е подобаващ миг да се откри някой различен, който да ръководи компанията, тъй като мисля, че тя би трябвало да бъде в постоянна позиция в края на тази година ", изясни той.

На 21 декември Мъск, че ще подаде оставка като основен изпълнителен шеф " незабавно щом намеря някой задоволително малоумен, който да поеме работата ". Той добави, че " просто ще ръководи екипите за програмен продукт и сървъри ".

Мъск организира в платформата дни по-рано по въпроса дали би трябвало да се отдръпна като основен изпълнителен шеф на " Туитър ", в която дадоха отговор позитивно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР