Главният изпълнителен директор на TikTok обеща да похарчи 2 милиарда

...
Главният изпълнителен директор на TikTok обеща да похарчи 2 милиарда
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на TikTok обещава да похарчи 2 милиарда долара за защита на децата в САЩ, които използват приложение

Главният изпълнителен шеф на TikTok даде обещание да похарчи 2 милиарда $ за отбрана на децата и останалите 170 милиона основани в Съединени американски щати консуматори, които употребяват известното приложение за шерване на видео.

Шефът на TikTok Shou Chew възнамерява да похарчи 10-цифрената сума за доверие и световна сигурност в компанията, която има екип от повече от 40 000 души, работещи по тези старания, съгласно Bloomberg.

Чу се чака да разкрие по-подробни проекти за това по какъв начин средствата ще бъдат разпределени в свидетелски показания пред правосъдната комисия на Сената в сряда, където той ще се причисли към изпълнителни шефове от Meta, X, Snap и Discord, с цел да свидетелстват за съответните им компании опит в отбраната на младите консуматори.

TikTok притегли вниманието на американските законодатели, които предизвестиха, че основаната в Китай платформа — чиято потребителска база е доминирана от Gen Z, които сега са на възраст от 11 до 26 години — включва логаритъм, който предава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР