Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск съобщи в имейл

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск съобщи в имейл
Коментари Харесай

Илон Мъск: Служител на Tesla е саботирал компанията

Главният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск заяви в имейл до чиновниците на компанията, че неназован служащ е направил „ бойкот, който е нанесъл обилни вреди “ на активността на компанията, съобщи Ройтерс.

Служителят, съгласно Мъск, направил неуточнени промени в кодовете на индустриалната система на Tesla и изпратил сериозен размер конфиденциална информация на трети страни.

Говорителката на Tesla Джина Антонини отхвърли да разяснява имейла на Мъск, в който се споделя още, че шефът на Tesla е научил за случилото се през уикенда.

„ Все още не е явен цялостният мащаб на дейностите на служителя, само че това, за което той е признал до момента, е много неприятно. Той стимулира дейностите си с това, че не е получил мечтаното покачване. “, написа в известието на Мъск.

Шефът на Tesla разяснява, че компанията ще стартира следствие по случая през тази седмица, с цел да разбере дали индивидът е работил самичък или в съдействие с „ външни организации “.

„ Както знаете, има дълъг лист от организации, които желаят Tesla да се провали “, написа Мъск, като добавя, че включително влизат колосите в петролната и газовата промишленост, конкурентните автомобилостроители и спекулантите на Wall Street.

Във втори имейл, изпратен от Мъск в понеделник, шефът на Tesla предизвестява своите служители за „ дребен пожар “ в завода на компанията, който е забавил производството на новия електрически автомобил Model 3.

Въпреки че е определил пожара като чудноват случай, Мъск е предизвестил чиновниците на Tesla „ да обръщат особено внимание на всичко, което не е в най-хубавия интерес на компанията ”.

Миналата седмица Мъск разгласи, че ще редуцира 9% от чиновниците на компанията, като включително не влизат хора, които работят на монтажните линии. Шефът на Tesla разясни, че това няма да се отрази на производството на Model 3.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР