Главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск иронично

...
Главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск иронично
Коментари Харесай

Илон Мъск се подигра с Меган Фокс

Главният изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX Илон Мъск иронично разяснява абсурда към Меган Фокс и нейните синове.

Припомняме, по-рано политикът Роби Старбък съобщи, че Меган Фокс принуждава синовете си да носят женски облекла, на което тя обществено отговори, че той " се задява с неверната магьосница ".

Илон Мъск пък написа в Туитър, че " търси вицепрезидента на вещиците и пропагандата ", имайки поради актрисата. Един консуматор разяснява поста на Мъск, като съобщи, че Меган Фокс е " зле с пропагандата ". На това шефът на SpaceX отговори, че " никой не е идеален ".

 Добави изложение

Конфликтът сред Меган Фокс и някогашният претендент за Конгреса на Съединени американски щати Роби Старбък се случи в обществените мрежи. Политикът написа пост за децата на актрисата и съобщи, че тя " принуждава " синовете си да се обличат в женски облекла, до момента в който това, което в действителност желаят, е да се обличат като момчета. Старбък назова това " чисто принуждение ".

Меган Фокс му отговори и го прикани " да не употребява половата еднаквост на децата ѝ, с цел да притегля внимание към политическата си акция ".

" Много пъти съм бил хвърляна на кладата от несигурни, самовлюбени, безполезни импотенти като теб, само че към момента съм тук. Забъркал си се с неверната магьосница ", декларира тя.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР