Главният изпълнителен директор на Real Vision Раул Пал смята, че

...
Главният изпълнителен директор на Real Vision Раул Пал смята, че
Коментари Харесай

Solana ще надмине Етериум според бивш директор на Goldman Sachs

Главният изпълнителен шеф на Real Vision Раул Пал счита, че Solana (SOL) има постоянен капацитет за напредък спрямо съперника си Етериум (ETH).

В неотдавнашна обява в блога си Пал, някогашен изпълнителен шеф в Goldman Sachs, разиска наблюденията си върху двойката Solana против Етериум (SOL/ETH).

Той посочи, че Solana превъзхожда Етериум , откогато е излязла от низходящ канал.

Пал означи, че SOL е постигнала обилни облаги, нараствайки с над 30% през последния месец и с впечатляващите 150% от началото на годината. Той чака тази позитивна наклонност да продължи.

Към момента на писане на публикацията Solana се търгува на цена от $23.5, като демонстрира нищожно нарастване от към 1% през последните 24 часа, само че 11% загуба за последните 7 дни.

В обособена стратегическа сесия Пал изрази оптимизма си по отношение на по-широките крипто пазари, като чака по-доброто им показване спрямо други класове активи. Той отдаде тази наклонност на световното приемане на криптовалутите и продължаващото обезценяване на фиатните валути.

Пал също по този начин акцентира, че утвърждението на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF) може в допълнение да докара крипто пазарите до нови върхове.

Той се спря в детайли на главните фактори, движещи крипто пазара, като да вземем за пример наклонността за приемане, при която се следи доста нарастване на броя на портфейлите, достигайки $421 милиона и се чака да доближи един милиард през идващите години.

Освен това Пал посочи възходящия интерес към токенизирането на активи като облигации, което води до финансова смяна към блокчейн технологиите.

Пал загатна, че въвеждането на ETF-и ще обезпечи по-лесен достъп на необятната общност до вложение в криптовалути и чака цените да се покачат в очакване на това развиване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР