Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро изрази

...
Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро изрази
Коментари Харесай

Етериум и криптовалутите на ръба на бичия пазар – Раул Пал

Главният изпълнителен шеф на Real Vision, Раул Пал, неотдавна изрази оптимистичната си прогноза по отношение на Етериум (ETH) и по-широкия крипто пазар, прогнозирайки евентуален пробив и нови върхове през 2023 година

Със своя опит като някогашен изпълнителен шеф на Goldman Sachs, Пал има вяра, че “ ” е сложила началото на бичи цикъл за цифровите активи. Той чака, че софтуерният бранш ще надмине другите пазари на акции, а в границите на това цифровите активи ще надминат софтуерните акции.  

Конкретно Етериум е привлякъл вниманието му, защото се доближава към основно равнище на опозиция към $1,890, като все още на писане на публикацията актива се търгува за към $1,910, което отразява 16% нарастване за последните 24 часа.

Пал показа своята позиция в Twitter, заявявайки :

Пал също по този начин означи бичата наклонност в други области на софтуерния бранш, като Tesla (TSLA), която означи растеж от над 160% през тази година и борсово търгувания фонд за полупроводници SMH на VanEck, с съвсем 60% нарастване.

Според Пал през октомври е почнал нов бичи цикъл с предстоящи корекции по пътя. Въпреки това той има вяра, че крипто пазарът ще доближи нови годишни върхове.

Пал добави:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР