Главният изпълнителен директор на Пфайзер Алберт Бурла сподели, че още

...
Главният изпълнителен директор на Пфайзер Алберт Бурла сподели, че още
Коментари Харесай

Директорът на Пфайзер: През пролетта може да настъпи повратна точка

Главният изпълнителен шеф на Пфайзер Алберт Бурла показа, че още " няколко години " ще живеем с вируса, само че евентуално още тази пролет ще настъпи преломен миг и ще можем да върнем някаква част от " естествения си живот ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30000
,,Благодарение на имунизациите, тестванията и предстоящите медикаменти ще можем да живеем с вируса без да се пренатоварват болниците``, разясни Бурла в изявление за италианското издание " Ла Република ".

Той увери, че " Пфайзер " ще продължи да създава и усъвършенства имунизациите си, както и други " нужни медикаменти ", с цел да бъде овладяна пандемията, въпреки към момента да няма изясненост дали ще има други разновидности след Омикрон. В тази връзка Бурла подчертава върху хапчето на компанията – " Паксловид ", което в клиничните тествания е посочило, че доста понижава % на хоспитализация и смъртност от COVID-19.

В умозаключение шефът на " Пфайзер " съобщи, че най-вероятно през март ще бъде подготвена новата ваксина на компанията, която ще бъде с усъвършенствана резултатност най-много против разновидността Омикрон.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30000  Все повече инфектирани с COVID-19 в Сливен Все повече инфектирани с COVID-19 в Сливен  Област Добрич влезе в тъмночервената Коронавирус зона Област Добрич влезе в тъмночервената Коронавирус зона  Идея: Полицаи влизат в незабавните отделения, ще ревизират околните на инфектирани с COVID-19 Идея: Полицаи влизат в незабавните отделения, ще ревизират околните на инфектирани с COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР