Главният изпълнителен директор на компания, базирана в Чикаго, е бил

...
Главният изпълнителен директор на компания, базирана в Чикаго, е бил
Коментари Харесай

Шеф на фирма е арестуван заради щурма на Капитолия

Главният изпълнителен шеф на компания, основана в Чикаго, е бил задържан поради присъединяване си в офанзивата на Капитолия в предходната сряда, съобщи CNN.

Брад Рукстейлс, началник на компанията за маркетинг технологии Cogensia, се извини за това, което дефинира като „ миг на извънредно неприятна преценка “. „ Това беше най-лошото персонално решение в живота ми “, написа той в обществената мрежа Twitter.

Cogensia към този момент се дистанцира от изпълнителния шеф, който е бил пуснат в отпуск. „ Действията на господин Рукстейлс бяха негови собствени; той не действаше от името на нашата компания, нито по някакъв метод отразяваше политиките или полезностите ни “, обявиха от компанията.

Петима починаха след размириците в постройката на Конгреса на Съединени американски щати, провокирали необятен отзив по света. В случая участваха хиляди последователи на президента Доналд Тръмп, който даже реши да ги поддържа обществено с спорно видео, оповестено в обществените мрежи, с апели стачкуващите да се приберат вкъщи, само че и с продължаващи изказвания за изборни измами на вота за нов държавен глава на Щатите, който се организира на 3 ноември предходната година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР