Главният изпълнителен директор на JPMorgan Chase Джейми Даймън в сряда

...
Главният изпълнителен директор на JPMorgan Chase Джейми Даймън в сряда
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на JPMorgan Chase подкрепя Хейли, тъй като алтернативата на Тръмп предизвиква критики от съперниците на Републиканската партия

Главният изпълнителен шеф на JPMorgan Chase Джейми Даймън в сряда прикани демократите да поддържат претендента за президент на Републиканската партия Ники Хейли като опция на любимеца Доналд Тръмп — най-новата поддръжка на Уолстрийт за Хейли, която провокира рецензии от главните й противници.

„ Ако сте доста демократичен демократ, приканвам ви да помогнете и на Ники Хейли. те са избор от страната на републиканците, който може да е по-добър от Тръмп “, сподели Даймън на срещата на върха на DealBook през 2023 година, съгласно Politico.

Хейли печели забележителна позиция в първичните изследвания на Републиканската партия през последните седмици, макар че тя и други остават много зад някогашния президент Тръмп. Тя изпревари ДеСантис за второ място в и в родния си щат Южна Каролина, който организира първото южно съревнование.

И тя е изравнена с ДеСантис в някои от последните избори в Айова, чиито събрания стартират в календара за номиниране н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР