Главният изпълнителен директор на Ford имаше зареждаща „проверка на реалността“ на пътуването си с електрически F-150 Lightning

...
Изпълнителният директор на Ford Джим Фарли тръгна на пътя с
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Ford Джим Фарли тръгна на пътя с електрически F-150 Lightning миналата седмица.

Зареждането на масивния пикап понякога беше предизвикателство.

Достъпът до мрежата Supercharger през 2024 г. може да облекчи тези предизвикателства.

Изпълнителният директор на Ford Джим Фарли изпита главоболието от зареждането на EV от първа ръка и призна, че има какво да се направи, за да се подобри изживяването за клиентите му.

Farley, пресичайки Route 66 и американския запад, за да изпробва електрическия камион. Той документира пътуването си в Linkedin и X, уебсайта на социалните медии, известен преди като Twitter.

В края на пътуването в неделя Фарли сподели своя опит със зареждането на масивния електрически пикап.

„Зареждането беше доста предизвикателно,“ . „Това беше наистина добра проверка на реалността на предизвикателствата, през които преминават нашите клиенти, и важността на бързото зареждане.“

Фарли каза, че е посетил популярно депо за зареждане на междущатска магистрала 5 в Коалинга, Калифорния, където има много на Tesla Superchargers. Главният изпълнителен директор на Ford обаче трябваше да използва зарядно с ниска скорост, което според него му доставяше 40% от заряда за около 40 минути.

Достъпът до мрежата Supercharger ще промени изживяването

Опитът на Farley е представителен за , особено за собствениците, които не са Tesla.

В момента електромобилите на Ford не могат да се зареждат в станциите Supercharger, което вероятно би осигурило повече заряд на Farley и неговия камион за по-кратък период от време. Но базираната в Диърборн, Мичиган автомобилна компания е.

След като Ford обяви партньорството си със Supercharger, други компании като GM и Rivian последваха примера.

Ford е изправен пред платото на EV

Решаването на проблеми като изживяването при зареждане ще бъде от решаващо значение за приемането на EV през следващите няколко години, тъй като индустрията се насочва към .

Форд изглежда вече реагира на това забавяне на кривата на растеж. След като електрическите Mustang Mach-E започнаха да се трупат в представителствата това лято и изглежда се отказаха от плановете си за производство на 2 милиона електромобила до края на 2026 г.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР