Главният изпълнителен директор на Flexport казва, че отменя писмата с предложения за работа за кандидати, които се присъединяват веднага след понеделник: „Нямам представа защо повече от 75 души са подписали да се присъединят“

...
Главният изпълнителен директор на Flexport Райън Петерсен обяви на X,
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Flexport Райън Петерсен обяви на X, че компанията е отменяйки десетки оферти за работа.

Някои от новите наемания трябваше да започнат още в понеделник, каза главният изпълнителен директор.

Отменените оферти за работа идват, след като Петерсен възвърна ролята си на главен изпълнителен директор в сряда.

Главният изпълнителен директор на Flexport Райън Петерсън обяви в социалните медии, че неговата логистична компания отменя десетки оферти за работа в петък сутринта.

Петерсен каза, че някои от новите наемания са готови да започнат веднага в понеделник и добави, че е объркан колко нови хора са били наети по време на „замразяването на наемането“.

„Много съжалявам за тези хора, които очакваха да се присъединят към нашата компания и спечелиха Не мога в момента“, каза Петерсен в X, известен преди като Twitter. „Объркано е. Но няма начин да го заобиколим, имаме замразяване на наемането от месеци. Нямам представа защо повече от 75 души бяха подписани да се присъединят. Или защо имахме над 200 отворени позиции на нашия уеб сайт.“Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

 

Главният изпълнителен директор каза, че всеки човек, чието предложение за работа е било отменено, ще се свърже индивидуално и с „шепа " от ролите, свързани с основните инициативи, не бяха елиминирани.

"Надявам се, че ще ни простите някой ден и дори ще обмислите да дойдете отново на работа тук, след като подредим къщата си," написа той на X. " Но сега няма да е подходящ момент да добавяте повече хора и разходи към компанията."

Коментарите на Петерсен идват след голямо сътресение в компанията. В сряда бившият главен изпълнителен директор на Flexport Дейв Кларк обяви, че напуска компанията по-малко от година след като напусна ролята си на главен изпълнителен директор на потребителския бизнес на Amazon, за да се присъедини към Flexport. И Петерсън, основателят на Flexport, каза, че ще повтори ролята си на главен изпълнителен директор на компанията. Докато някои издания съобщиха, че Кларк е подал оставка, FreightWaves съобщи в четвъртък, че бордът на компанията е уволнил Кларк, цитирайки два източника, запознати с решението.

Компанията също така освободи поне още шестима ръководители, които Кларк имаше. внесени, според The ​​Wall Street Journal. Юджийн Ким и Маделин Стоун от Insider съобщиха в четвъртък, че компанията е казала на персонала по време на кметството след напускането на Кларк, че трябва да очакват съкращения на разходите, както и някои възможни съкращения на работни места.

В публикация на X, която подчерта имейл, който е изпратил до персонала, Петерсен също така посочи необходимостта Flexport да намали разходите.

"Ясно е, че са необходими важни промени, за да поддържаме нашия растеж и да се върнем към рентабилност", пише Петерсен. „Flexport се намира на кръстопът, където изборът е или да се измъкнем от текущия спад в глобалната логистика, или да следваме път, който ни връща бързо към рентабилност. Бордът и аз сме съгласни, че оперативното съвършенство и рентабилността в краткосрочен план е правилният път."

По-рано тази година Flexport , тъй като компанията продължи да се справя с икономическия спад и по-ниския обем на товарите.

Петерсен, Кларк и говорител на Flexport направиха това не отговаряйте веднага на искане за коментар.

Работите ли за Flexport или имате история за споделяне? Свържете се с репортера от неработно устройство и изпратете имейл на [email protected]

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР