Главният изпълнителен директор на двете най-важни дъщерни дружества на Signa

...
Главният изпълнителен директор на двете най-важни дъщерни дружества на Signa
Коментари Харесай

Signa уволнява съюзник на Рене Бенко за предполагаеми „груби нарушения“ на задълженията

Главният изпълнителен шеф на двете най-важни дъщерни сдружения на Signa Group е уволнен заради хипотетични „ груби нарушавания “ на отговорностите му в засегнатата от рецесията европейска първокласна благосъстоятелност конгломерат.

Тимо Херцберг, назначен и съдружник на създателя на Signa Рене Бенко, е преустановен с неотложен резултат, сподели групата в понеделник вечерта.

„ За страдание имахме да вземе това решение и да предприеме тази сложна стъпка “, сподели Алфред Гузенбауер, ръководител на надзорните препоръки на Signa Prime и Signa Development. „ Подозрението беше ясно и не остави на надзорния съвет различен избор. Особено в сложни времена се изисква 100-процентово доверие в участващите хора и единение в решенията. “

Компаниите обявиха в взаимно изказване, че повода за уволнението „ [бе] мощно съмнение за жестоко нарушавания на отговорности като член на борда ”.

Двете компании имат по-голямата част от най-важните имотни активи на Signa Group – портфолио, което включва част от Selfr...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР