Главният изпълнителен директор на CryptoQuant, водеща платформа за анализи, твърди,

...
Главният изпълнителен директор на CryptoQuant, водеща платформа за анализи, твърди,
Коментари Харесай

Биткойн все още е в бичи пазар и ще има нови върхове – CryptoQuant

Главният изпълнителен шеф на CryptoQuant, водеща платформа за разбори, твърди, че макар неотдавнашния спад на Биткойн, последвал рекордните му върхове по-рано този месец, бичият пазар към момента продължава и криптовалутата към момента не е достигнала своя връх.

Ки Йонг Джу допусна, че сегашният спад на Биткойн е единствено краткосрочна промяна след покачването му до съвсем $74,000 на 14 март. Той предупрежди още, че въз основа на историческите данни от предходни бичи пазари тази промяна евентуално може да докара до спад на Биткойн до $51,000.

Според Джу Биткойн остава твърдо в рамките на бичия си цикъл, като има индикации за краткосрочно прегряване на пазара. Той акцентира също по този начин, че предстоящият повтаряем връх към момента не е доближат, изтъквайки, че вложителите на дребно не са навлезли изцяло на пазара, а търсенето на борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн изисква деликатно наблюдаване.

Джу отдаде неотдавнашния незабравим растеж на Биткойн най-много с въвеждането на ETF и последвалия приток на средства, а не с идното халвинг събитие, планувано за април. Той предвижда, че резултатите от халвинга ще станат забележими едвам след неговото настъпване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР