Главният изпълнителен директор на CryptoQuant, платформа за блокчейн анализи, предупреди,

...
Главният изпълнителен директор на CryptoQuant, платформа за блокчейн анализи, предупреди,
Коментари Харесай

Ето докъде може да се срине Биткойн според CryptoQuant

Главният изпълнителен шеф на CryptoQuant, платформа за блокчейн разбори, предизвести, че Биткойн (BTC) може да претърпи забележителен спад, преди бичият пазар да се възобнови.

Ки Йонг Джу акцентира намаляването на чистите финансови потоци към спот фондовете за търговия с Биткойн (ETF), което демонстрира евентуална смяна на пазара.

Джу допуска, че въз основа на историческите ценови трендове Биткойн може да претърпи промяна, като евентуално може да спадне до $51,000. Той отбелязва, че забавянето на чистите потоци в спот ETF за Биткойн може да е краткотрайно, като търсенето може да се възвърне, в случай че BTC се приближи до сериозни равнища на поддръжка.

Освен това данните на CryptoQuant демонстрират, че огромните притежатели на Биткойн, в това число миньорите, са засилили дейностите по продажба на фона на покачващите се цени.

Този засилен напън за продажби от страна на огромните притежатели прибавя тежест към опцията за по-сериозна промяна на пазара на Биткойн.

Освен това данните разкриват, че краткосрочните притежатели на Биткойн  се възползват от високите маржове на облага, като продават, отбелязвайки забележителен растеж в държанието на продажбите, който не е следен от май 2019 година насам. Това допуска, че търговците се възползват от актуалните пазарни условия, с цел да си обезпечат облаги.

Като цяло тези наблюдения от CryptoQuant обрисуват внимателна картина за краткосрочните вероятности на Биткойн, наблягайки капацитета за забележителна промяна преди възобновяването на бичия пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР