Главният изпълнителен директор на Cantor Fitzgerald Хауърд Лътник е разгорещен

...
Главният изпълнителен директор на Cantor Fitzgerald Хауърд Лътник е разгорещен
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Cantor Fitzgerald Хауърд Лътник подкрепя криптовалутата Tether въпреки връзките с Хамас

Главният изпълнителен шеф на Cantor Fitzgerald Хауърд Лътник е развълнуван поради голямата инвестиция на финансовия колос в Ню Йорк в Tether – криптовалута, известна измежду терористичните групи, в това число Хамас.

Миналия месец Лутник — гневен покровител на Израел, чийто брат беше измежду близо 3000-те убити при атентатите от 11 септември — популяризира Tether на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария, твърдейки вложителите, че салдото на компанията е в ред.

Лътник ще знае.

Cantor Fitzgerald, като емитент на стейбълкойна, ръководи „ доста много “ от активите на криптогиганта, регистрирани за 86 милиарда $, съгласно Bloomberg.

„ Те имат парите, които споделят, че имат “, сподели Лътник пред Bloomberg Television, обръщайки внимание на дългогодишните спекулации, че монетата на Tether не е обезпечена едно към едно с долари.

Вокалната поддръжка на Lutnick за Tether повдигна вежди след смъртоносната терористична офанзива на Хамас в Израел на 7 октомври...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР