Главният изпълнителен директор на BlackRock, Лари Финк пише в годишното

...
Главният изпълнителен директор на BlackRock, Лари Финк пише в годишното
Коментари Харесай

Инфлация, банкова криза и капиталови пазари: Прозренията на главaта на BlackRock

Главният изпълнителен шеф на BlackRock, Лари Финк написа в годишното си писмо до вложителите за провокациите, пред които са изправени както криптовалутите, по този начин и обичайните финанси.

Той разяснява всичко – от геополитическите рецесии и войната в Украйна до тактиките за напредък, цифровите активи, капиталовите трендове и пазарните изследвания.

Финк се спря на регулаторния бранш, споменавайки, че BlackRock предлага над 1,300 борсово търгувани фонда (ETF), повече от всяка друга компания. Той също по този начин предвижда, че инфлацията ще се резервира, а Федералният запас ще продължи да се концентрира върху битката с инфлацията и повишението на лихвените проценти.

Главният изпълнителен шеф на BlackRock счита, че днешната банкова рецесия ще подчертае ролята на финансовите пазари. Тъй като банките стават все по-ограничени в кредитирането си, те ще се обръщат от ден на ден към финансовите пазари за финансиране.

Той се изрече позитивно за растежа на цифровите активи на разрастващите се пазари, изключително в Индия, Бразилия и някои елементи на Африка.


 


Финк означи вълнуващото развиване, произлизащо от компютърните чипове и изкуствения разсъдък, прогнозирайки, че Северна Америка ще се трансформира в водач във високотехнологичното произвеждане.

В последна сметка Финк остава зает с това да види по какъв начин ръководените активи и компании се движат към значими световни преходи, като да вземем за пример зелена сила или по-интегрирани световни финанси, към решаващите промени, които са в основата на демокрациите през 2023 година и оттатък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР