Главният изпълнителен директор на Bayer Бил Андерсън изключи възможността за

...
Главният изпълнителен директор на Bayer Бил Андерсън изключи възможността за
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Bayer изключи възможността за увеличение на капитала, тъй като инвеститорите опровергаха плана за възстановяване

Главният изпълнителен шеф на Bayer Бил Андерсън изключи опцията за ново нарастване на капитала, защото се бори със скептицизма на вложителите по отношение на проекта си да върне задлъжнелите и наранени от правосъдни разногласия немски медикаменти и пестициди производител.

Говорейки пред Financial Times ден след предизвестието, че облагите ще спаднат още веднъж тази година, Андерсън акцентира, че пазарните спекулации за продажба на нови акции са неоснователни. Управителният съвет е разискал слуховете в навечерието на деня на финансовите пазари във вторник, откакто някои вложители са попитали за сходен проект, сподели той. Но полемиката приключи с „ изрично не “.

„ Не знам от кое място пристигна това. Няма късмет това да се случи “, сподели той в изявление.

„ Всеки път, когато тематиката беше повдигната, [реакцията на управителния съвет] беше изрично „ не “, сподели той, добавяйки, че „ не считаме, че имаме потребност от нарастване на капитала и нямаме проекти да вършим [такова] ”.

Инвеститори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР