Главният готвач Ричард Дейвис отрича да е забъркан в инцидента,

...
Главният готвач Ричард Дейвис отрича да е забъркан в инцидента,
Коментари Харесай

Уволниха готвач, изсипал врящо масло в гащите на колега

Главният готвач Ричард Дейвис отхвърля да е заплетен в случая, като твърди, че даже не е бил на мястото в този миг. Неназован готвач от спа центъра обаче е изгубил работата си, поради тази груба смешка.

Нейтън Дейвис твърди, че раната се е инфектирала доста съществено, откакто го принудили да остане да работи в хотела, който се намира покрай Тедбъри.



Калкот & СПА също отхвърлят Ричард Дейвис, който е бил протеже на Гордън Рамзи, да е забъркан с случая.

"Препоръките на лекарите бяха изцяло спазени за възобновяване му и по тази причина изрично отхвърляме, че все още на случая членът на личния състав е бил заставен да се върне на работа. На него му бяха препоръчани по-леки отговорности, избрани от лекаря ", споделя Дейвис и се извинява за унижението и физическите болки, на които е бил подложен подчиненият му. Той отбелязва, че в никакъв случай през 25-годишната си кариера не е виждал сходно нещо.



"Разбира се, че се усещам виновен за това, което е станало, само че не бях в хотела, когато се е случило ", споделя още основният готвач.

"Дейвис е отговорен, че не е стъпил в кухнята и го уволних незабавно. Няма значение какво ще покаже следствието ", изяснява шефът на хотела.

СПА центърът излезе и с публична позиция във "Фейсбук ", в която изяснява, че всички са извънредно възмутени и шокирани от случая и споделят, че са подхванали нужните ограничения за обстановката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР