Главният готвач Гордън Рамзи показа своята впечатляваща загуба на тегло

...
Главният готвач Гордън Рамзи показа своята впечатляваща загуба на тегло
Коментари Харесай

Как и защо отслабна толкова драстично Гордън Рамзи

Главният готвач Гордън Рамзи сподели своята впечатляваща загуба на тегло в Instagram, където разкри, че ще вземе присъединяване в триатлона " Железен човек ".

Рамзи качи фотография, на която го виждаме без риза на плажа, като написа: " От стоманен готвач до стоманен човек ".

51-годишната звезда неотдавна загуби към 23 кг посредством серия от извършения, в това число промени в питателните си привички.

Iron Chef to Ironman for @greatormondst #teamramsay London Triathlon can’t wait! Great way to shake off jet lag.... good luck and congrats to all athletes and a BIG THANK YOU to all the volunteers & sponsors couldn’t do it with out you! @will_usher_precision_coach @iamspecialized_tri @huubdesign @_jackrams3y_ @megan__ramsay

Публикация, споделена от Gordon Ramsay (@gordongram) на Авг 3, 2018 в 3:23 PDT

Според Рамзи ключът към загубата на тегло е да яде повече пъти дневно, само че по-малки порции. Главният готвач разкри, че " се усеща доста по-добре да се храни пет пъти дневно, само че с по дребни количества, в сравнение с да прави солидна закуска, обед и вечеря ".

Рамзи също разисква режима си на тренировки, включващ подготовка за триатлона, която съгласно него е " избавила живота му ", написа Independent.

По време на отворената опция за Ask Me Anything на обществената платформа Reddit английският готвач отговори и на въпроса за поддържането на баланс сред работата и персоналния му живот.

Публикация, споделена от Gordon Ramsay (@gordongram) на Юли 11, 2018 в 7:23 PDT

" Честно казано преди към 12 години бях под голям напън и за мен беше доста мъчно да се изключа, по тази причина започнах да тичам. Намерих този баланс за освобождение и това беше в действителност значимо за мен ".

Рамзи разкрива и, че мотивацията за загуба на тегло се дължи и на опасения за здравето му, откакто татко му почива на 53-годишна възраст.

Освен това известният готвач взима това решение и поради жена си Тана, която по думите му не е била впечатлена от метода, по който Рамзи наподобява.

 Гордън Рамзи и Тана Рамзи

Гордън Рамзи и Тана Рамзи

В изявление за Times Рамзи разкрива: " Бях с наднормено тегло. Изглеждах като чувал с лайна. Погледнах фотосите и си помислих: " Как Тана изобщо е с мен? "

Сега двойката тренира дружно и ще се състезава в триатлона " Железен човек ", който включва плуване с дължина 3,86 км, каране на велосипед 112 км и 42.20 км бягане.

В отговор на трансформацията на Рамзи, почитателите на готвача го похвалиха за неговата отдаденост и упорита работа.

 Гордън Рамзи за грешките при подготвяне на бъркани яйца
Как се вършат бъркани яйца съгласно Гордън Рамзи

Нещо толкоз просто, което вършим толкоз неверно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР