Главният герой от легендарния мюзикъл Коса“ Трийт Уилямс загина в

...
Главният герой от легендарния мюзикъл Коса“ Трийт Уилямс загина в
Коментари Харесай

Бъргър. Завинаги Бъргър: Почина главният герой от филма Коса Трийт Уилямс

Главният воин от именития мюзикъл „ Коса “ Трийт Уилямс почина в злополука с мотоциклет на 71-годишна възраст, предадоха международните организации.

Макар да има близо 50 години кино кариера, Уилямс е най-известен с ролята си на Джордж Бъргър в лентата на двукратния притежател на „ Оскар “ за постановка Милош Форман. Действието във кино лентата се развива през 70-те години в Съединени американски щати и споделя за хипи придвижването и съпротивата му против войната във Виетнам. Освен с въздействащата история, филмът остава жив и поради богатия саундтрак, от който най-популярната ария е Let the sunshine in. 

„ Бъргър. Завинаги Бъргър “, споделя самичък за себе си Трийт Уилямс в Twitter през 2018 година
 George Berger Трийт Уилямс в ролята на Джордж Бъргър в кадър от " Коса ".
Смъртта му настава неуместно, откакто в следобедните часове през вчерашния ден при ляв завой джип блъска мотоциклета на артиста.

„ Уилямс не е съумял да избегне конфликта и е изхвърчал от мотоциклета си. Той е получил сериозни пострадвания и е превозен със аероплан до Медицинския център в Олбани, Ню Йорк, където е установена гибелта му “ , се споделя в изказването на щатската полиция.

Уилямс е носил каска. Разследването по случая продължава, а водачът на джипа е получил единствено леки пострадвания.

Агентът на Уилямс - Бари Макферсън, също удостовери гибелта на артиста.

„ Просто съм унищожен. Той беше най-милият човек. Беше толкоз надарен. Той беше сърцето на Холивуд от края на 70-те “ , споделя Макферсън пред списание People.

За ролята си на Джордж Бъргър в „ Коса “ Трийт Уилямс е номиниран за премията „ Златен глобус “. Една от другите му известни функции е в Everwood, където играе овдовял мозъчен хирург от Манхатън. Участва и в „ Имало едно време в Америка “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР