Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е

...
Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е
Коментари Харесай

Доц. Кунчев се появява в телевизионно интервю утре

Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил на следващия ден ще е посетител в предаването "120 минути " по БТВ на следващия ден, оповестиха от малкия екран.

Пред Светослав Иванов той ще опише по какъв начин се е възстановил от Коронавирус инфекцията и какви промени в тестването на учениците предлага да се създадат.

В края на предходната седмица основният държавен здравен контрольор заяви, че се връща на работа в понеделник - 29 ноември. Доц. Кунчев беше в нескончаем болничен, откакто даде позитивен тест за ковид, макар че има сложени две дози ваксина. Той изрично отхвърли слуховете, които се появиха в медийното пространство, че е освободен от поста.

В началото на ноември основният държавен здравен контрольор опроверга и други клюки, популяризирали се в обществените мрежи - че е в тежко положение в болница. Тогава доцент Кунчев написа в профила си във Facebook: "Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, освен това - имам нахалството да не съм и починал! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР