Главният архитект на София Здравко Здравков е провел разговор с

...
Главният архитект на София Здравко Здравков е провел разговор с
Коментари Харесай

Главният архитект на София разкри за разговор с Наско Сираков

Главният проектант на София Здравко Здравков е провел диалог с мажоритарния притежател на Наско Сираков късно през вчерашния ден. Това разкри самият той в изявление пред " Българска национална телевизия ".
Разговорът е бил по отношение на стадион " Георги Аспарухов " и потребността от козирка над Сектор А:
" Снощи се чухме с Наско Сираков. Касае се за дотъкмяване на един стадион, който е стартират като структура. Сектор " А " не е затрупан на " Герена ", а неговото покриване би трябвало да дава отговор на условията на УЕФА, като това ще коства много средства ", сподели той първоначално и по-късно добави:
" Такава прилика козирка – естрада, не трябва да се прави, стадионът има голяма потребност от покриване, тъй като без него стартира да се разрушава. Всеки знае, че една постройка без покрив, стартира наводнение ".
" Трябва да се откри незабавно решение за покриване на Сектор " А ", само че не е единствено покриването, има много сериозна смяна в осветлението, в другите браншове, с цел да се покрият условията на УЕФА. Трябва да се намерят съществени средства. Финансовият запас за сходни уреди е голям. Трябва да се сметне какъв брой средства трябват. Тук е въпросът е да се откри нужното финансиране, напрежение ще има, до момента в който няма явен финансов запас ", счита Здравко Здравков.
Във вчерашния 12 януари , а по-късно последва и `дуплика` от страна на Радостин Василев - прочетете я
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР