Главният архитект на София издаде разрешително за строеж на нова

...
Главният архитект на София издаде разрешително за строеж на нова
Коментари Харесай

Нов шивашки цех предстои да бъде открит в София

Главният проектант на София издаде позволение за градеж на нова постройка, предопределена за хранилища, шоурум, офиси и шивашки завод. Тя ще се намира в местността „ Комуникационна връзка сред жк. „ Дружба “ 1 и „ Дружба “ 2 “ в столичния регион Искър. А разрешителното за градеж е влезнало в действие на 11 април 2024 година
Шивашкият завод
Компанията, която ще строи цеха, е „ Лортън “ ЕООД. Това е най-голямата компания за машинна бродерия в България. Тя е основана през 1900 година в град София, а шеф и едноличен притежател на капитала е Людмила Панчева.

Компанията към този момент има едно произвеждане в София, което е профилирано в изработването на ризи, рекламни шапки, тениски, мъжки, детски и дамски униформени дрехи.

Ние ще преместим производството си в новата база. Искаме да разтеглим и екипа си – в развой на търсене на нови фрагменти сме, като в цеха сега работят към 30 души “, сподели за Economic.bg Людмила Панчева.

Тя посочи още, че новият завод ще бъде с величина от към 3300 кв. метра.

Строителният контрол ще се прави от софийското сдружение „ Билд Контрол Консулт “. Компанията се занимава главно с оценяване на капиталови планове, упpaжнявaнe нa cтpoитeлeн нaдзop, извъpшвaнe нa пpeдинвecтициoнни пpoучвaния и кoopдинaция нa cтpoитeлния пpoцec дo въвeждaнeтo нa cтpoeжитe в eкcплoaтaция.

Негов шеф и едноличен притежател е Борянка Стоянова Атанасова, сподели инспекция в Търговския указател.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР