Главният администратор на Хонконг Кари Лам публикува писмо, в което

...
Главният администратор на Хонконг Кари Лам публикува писмо, в което
Коментари Харесай

Лидерът на Хонконг се обърна към своите съграждани

Главният админ на Хонконг Кари Лам разгласява писмо, в което се обръща към своите "съграждани ", като изяснява главните аргументи за своята поддръжка на последните дейности на Пекин за налагане на закон за националната сигурност на града, съобщи ДПА.

В писмото, оповестено от голям брой локални медии и на уеб страницата на локалното държавно управление, Лам назовава Хонконг дом, който всички ние ценим.

В своето послание Лам показва страдание, че Хонконг е бил травмиран от година на митинги и разказва по какъв начин насилието по време на размириците е ескалирало.

"Опозиционни сили и организации, призоваващи за "независимост " и "самоопределение " на Хонконг, насочиха намерено предизвикателство както към централните управляващи в Пекин, по този начин и към локалното държавно управление ", акцентира водачът.

Полицията в Хонконг задържа протестиращи преди разискването на закона за новия химн на Китай

"Предвид сегашната политическа и обществена обстановка за хонконгските управляващи е мъчно да одобряват личен закон за националната сигурност в обозримо бъдеще. Подобни закони има всяка страна, като задачата им е да подсигурява сигурността й и стабилността на живота на хората в дълготраен проект ", добави Лам.

Лам разгласява писмото си ден откакто водачите на Англия, Съединени американски щати, Канада и Австралия направиха взаимно изказване, изразявайки "дълбоката си угриженост " от решението на Пекин.

Светът е обезпокоен за Хонконг
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР