Главните лекари на най-големите COVID болници в Русия разпространиха открито

...
Главните лекари на най-големите COVID болници в Русия разпространиха открито
Коментари Харесай

Отчаян ход: COVID болници поканиха антиваксъри в моргите

Главните лекари на най-големите Коронавирус лечебни заведения в Русия разпространиха намерено писмо до известни лица и политици, критикуващи имунизациите, обявяващи се срещу ограничаващите ограничения и срещу наложително имунизиране. В текста те им оферират да ги разведат из " алените зони " на лечебните заведения, в реанимациите и моргите с умряли от COVID-19.

" Известна ни е позицията ви във връзка имунизирането на жители на Русия против COVID-19. В момента сме малко заети и вероятно се сещате с какво. Обаче, имайки поради какъв брой хора ви четат, слушат и се преценяват с вас, ще намерим време да ви разходим в " алените зони ", реанимациите и отделенията за патоанатомия. Може би по-късно ще измененията позицията си и по-малко хора ще умират ", написа в текста.

В него е посочен и телефон за " поръчки за визити ", който в действителност е горещата линия за ковид на медицинския контрол на Русия. Сред подписалите се са основни лекари на лечебни заведения от Москва, Санкт Петербурт, Самара, Сочи, Краснодар и Ханти-Мансийск.



Писмото е адресирано до 12 известни лица " и други съперници на имунизирането ". Поименно са посочени водачите на компартията Генадий Зюганов и на партия " Справедлива Русия " Сергей Миронов, зам.-председателят на Държавната дума (долната камара на парламента) Пьотр Толстой, водачът на " ляво-патриотичното " придвижване " Суть времени " Сергей Кургинян, актрисата Мария Шукшина, певиците Наталия Ветлицкая и Катя Лел, актьорите Егор Бероев и Оскар Кучера, водачът на група " Алиса " Константин Кинчев, музикантът Юрий Лоза.

Източник от Кремъл разяснява по този мотив пред изданието РБК, че " управляващите ще се борят с антиваксърите с всички законни способи, тъй като те са виновни за гибелта на хора ". Говорителят Дмитрий Песков прикани по-късно към съперниците на имунизирането " да се отнасяме законно и да не се трансформира разногласието в лов на вещици ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР