Главната цел е ясна - олимпийските игри. На тях трябва

...
Главната цел е ясна - олимпийските игри. На тях трябва
Коментари Харесай

Руският треньор на биатлона: Целта е да се борим за медали на олимпиадата

Главната цел е ясна - олимпийските игри. На тях би трябвало да покажем най-хубавите си резултати и да се борим за медали. Това споделя в изявление за авторитетното издание “Спорт-експрес” съветският треньор на българските национали по биатлон Александър Касперович. От това лято той и сънародникът му Виталий Норицин се грижат за подготовката на състезателите ни.

“Няма нищо невероятно. България към този момент е имала грандиозно показване, когато Дафовска завоюва олимпийска купа в Нагано. Сега и ние имаме своите шансове. В състава разполагаме с Владимир Илиев, който е топсъстезател, международен вицешампион и европейски първенец.

Милена Тодорова е извънредно перспективно момиче. Тя е в преференциално състояние, защото непрекъснато прави спаринги с момчетата. Сред тях са още мощни и стимулирани биатлонисти като Герджиков и Синапов. Така че тимът е забавен. Въпреки че, естествено, има върху какво да се работи”, споделя Касперович.

Той отхвърля да разкрие какво си е приказвал с отказалия се от биатлона Красимир Анев. Руският треньор загатва единствено, че през тази седмица чака отговора му дали ще се върне към спорта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР