Главната страница на Facebook в рамките на предстоящо обновление ще ...

Главната страница на Facebook в рамките на предстоящо обновление ще

Facebook пуска аналогична на Tik Tok лента

Главната страница на Фейсбук в границите на идно обновяване ще бъде разграничена на две елементи - Feeds и Home. В първата ще бъдат постовете от ваши другари и хора, за които сте се абонирали, а втората - целесъобразно наличие, препоръчано от логаритмите на платформата.

Това заяви на персоналната си страница в обществената мрежа самият Марк Закърбърг. Във Feeds по последователен ред ще се появяват изявления на приятелите на потребителя и страниците, групите и събитията, за които се е абонирал.

Втората лента ще работи по прилика на основната страница на китайската обществена мрежа TikTok. Тя ще предлага персонализирано наличие, предложено от логаритмите на Фейсбук на основата на ползите на потребителя, включително постове от непознати.

Home ще бъде съществена в приложението. Потребителят ще вижда точно нея, когато започва услугата. Интерфейсът на обществената мрежа ще се промени както в приложенията, работещи с iOS, по този начин и на Android.

Основните ленти на потребителя в цялостен свят ще се обновяват в границите на седмицата, осведоми изданието Engadget. За десктоп версията обновлението ще бъде реалност до няколко седмици, написа profit.bg

Източник: trafficnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg