Главната редакторка на RT Маргарита Симонян обяви, че синът на

...
Главната редакторка на RT Маргарита Симонян обяви, че синът на
Коментари Харесай

Синът на Песков Саша служил във Вагнер, твърди и Симонян

Главната редакторка на RT Маргарита Симонян разгласи, че синът на представителя на Путин Дмитрий Песков се бие в Украйна като част от наемническата група " Вагнер ", заяви УНИАН.

" Знам че Саша, синът на Песков, персонално отиде на работа, с цялостната благословия, и даже с окуражението на Песков. Това дава отговор на доста въпроси ", разгласи Симонян в ефира на следената от Кремъл телевизия.

Има няколко казуса с тезата на пропагандистката - синът на Песков не се споделя Саша, а Николай. И до момента в който сякаш е служил във " Вагнер ", неговият автомобил Tesla Model X е получавал неколкократно санкции за превишена скорост в Москва. 

Това става дни, откакто самият началник на наемниците Евгений Пригожин разгласи, че Николай Песков получил 3 седмици образование и отишъл като артилерист в източен Луганск. 

Песков-младши удостовери, дори разгласи, че към този момент е получил орден. 

В самата Русия се натрупа доста отвращение, че синовете на хората от обкръжението на Путин не са мобилизирани и се скатават от военна работа. 

Руски ТВ водещ още през септември се обади на младия Песков, представяйки се за служител от военния комисариат и питайки го дали би се записал като доброволец в Украйна.

" Не, не би трябвало да слагате такава отметка.Ако вие знаете, че аз съм господин Песков, сте задължен да разбирате, че не е напълно вярно да се явя там. Ще вземам решение това на друго равнище...  Въобще, би трябвало да схвана какво се случва и какви права имам ", сподели тогава в ефир Николай Песков. " Готов съм да потегли, само че не по ваша молба. Виж, в случай че Владимир Владимирович (б.р. Путин) ми каже, че би трябвало да отида, ще отида. "

За момента няма никакви доказателства, че Николай Песков е бил на фронта.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР