Главната красавица на Холивуд извън камерите се превръща в любяща

...
Главната красавица на Холивуд извън камерите се превръща в любяща
Коментари Харесай

Ето го най-малкият син на Шарън Стоун (Вижте актрисата с Куин, с който рядко се показва – Снимки)

Главната хубавица на Холивуд отвън камерите се трансформира в любяща майка на трима сина. Това не са просто думи, защото за Стоун тематиката за майчинството е много мъчителна. През живота си актрисата е претърпяла загубата на дете 9 пъти. Последната бременност се трансформира в същински тест, в който Стоун още веднъж загуби.

Според Шарън тогава позвъняване от юрист по осиновяване й оказа помощ да повярва в знамение. За актрисата и към този момент някогашния й брачен партньор Фил Бронстейн откриха момче, което се оказа „ избавителен пояс “ в сложни житейски условия.

Така през 2000 година Стоун стана майка за първи път. В изявление актрисата призна, че появяването на бебето Роен е един от най-щастливите моменти в живота й: „ От момента, в който го държах в ръцете си, бях възхитена. Цяла нощ седях до люлката му, единствено с цел да го виждам по какъв начин спи. ”

Когато момчето беше на 4 години, звездните родители се разведоха. За някогашните съпрузи беше мъчно да реализират съглашение за взаимно настойничество, само че казусът беше решен сполучливо.

През 2005-2006 година Стоун взема решение да осинови първо междинния си наследник Леърд, а по-късно и най-малкия си Куин. Момчетата откриха същинско семейство и Стоун се убеди, че децата са дарове от ориста. С появяването на по-малките си синове Шарън стартира да се появява по-рядко на екраните, само че това въобще не я притесняваше: „ Благодарна съм, че избрах майчинството и че не дадох желание на Холивуд ”, призна тя.

Стоун се пробва да не демонстрира фамилния си живот. Синовете единствено понякога се появяват с майка си на кино министър председатели. Тези фотоси постоянно излъчват чувство за топлота.

Свежите фотоси на Шарън и най-малкия й наследник Куин са изпълнени със същото въодушевление. На фотографията младежът и майка му се качват в черна кола. Изглежда, че ги чака занимателно, фамилно пътешестване. Куин е облечен много смешно: спортни панталони, алена тениска и черна шапка - общоприет юношески уикенд облик.

Шарън е облечена по-стилно, само че не това е значимото. Изражението на лицето й притегля вниманието. Добротата, с която актрисата гледа детето си, не й разрешава да остане безразлична.

Източник: day.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР