Главната дирекция „Национална полиция“, със заповед на министър Бойко Рашков,

...
Главната дирекция „Национална полиция“, със заповед на министър Бойко Рашков,
Коментари Харесай

Рашков назначи цялостна проверка на Охранителна полиция в София

Главната дирекция „ Национална полиция “, със заповед на министър Бойко Рашков, стартира цялостна инспекция на активността на отдел „ Охранителна полиция “ на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – София (ОДМВР-София).

Както и на упражнявания надзор
от страна на директния началник, по отношение на разпоредена дисциплинарна инспекция за дейности на полицейски екип от отдела, оповестиха от вътрешното ведомство, представени от Българска телеграфна агенция.

Причината за разпоередената цялостна инспекция е публикуваният
в медийното пространство клип отпреди дни за непозволени дейности от двама служители на реда към водач. По случая има дисциплинарна инспекция, като двамата чиновници са открити, те са младши инспектори,

надлежно с девет и 18 години стаж в Министерство на вътрешните работи.
Осъществени са срещи с тях, на които са осведомени със заключенията на комисията и са дали съответните пояснения за осъщественото действие, както пред директния си началник,

по този начин и пред състава на проверяващата комисия.
За изясняване на обективната истина, в границите на инспекцията е изпратено искане до Дирекция „ Консулски връзки “ за реализиране на контакт с посолството на Турция у нас за среща с потърпевшия лидер.

Използвани са и каналите на Дирекция
„ Международно оперативно съдействие “ и българския полицейски аташе в Турция.

Припомняме, че турски водач на ТИР се оплака, че е

бил зашлевен от български пътен служител на реда,
откакто отказал да му даде рушвет. В поддръжка на изказванието си Мухсин Казан популяризира и видео. Кадрите демонстрират по какъв начин камионът на турския лидер е спрян от полицейска кола с отличителни белези на българската полиция. От нея излиза еднообразен, който удря пестник на Казан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР