Главна дирекция Борба с организираната престъпност ще бъде домакин на

...
Главна дирекция Борба с организираната престъпност ще бъде домакин на
Коментари Харесай

ГДБОП домакинства международна конференция за противодействие на киберпрестъпността ​

Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " ще бъде хазаин на интернационална конференция за дейно противопоставяне на киберпрестъпността: " E(I)mpact on Cybercrime ". Ще вземат участие водещи експерти в региона на правоприлагането от всички страни – членки на Европейски Съюз, организации и институции на Съюза, страни отвън Европейски Съюз, както и от съответните интернационалните организации, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Форумът ще събере представители на 30 страни и се осъществя в границите на план " Подкрепа за ГДБОП за осъществяване на дейностите по EMPACT ", финансиран по линия на фонд " Вътрешна сигурност ".

Той ще даде опция на интернационално приети специалисти в региона на противодействието на киберпрестъпността да обсъдят провокациите, компликациите и да обменят опит във връзка с заканите в подтекста на целите на EMPACT 2022+, свързани с киберпрестъпността - хакерски атаки, полова употреба на деца в интернет, онлайн финансови измами, закононарушения против интелектуалната благосъстоятелност, осъществявани благодарение на интернет. Ще бъдат разисквани и следствията на даркнет и измами с криптовалути.

В рамките на откриването на конференцията одобрение към участниците ще насочи заместник-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР