Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) към МВР е

...
Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) към МВР е
Коментари Харесай

МВР проверява Делян Пеевски, твърди БОЕЦ

Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) към Министерство на вътрешните работи е почнала инспекция против депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски . Това заяви гражданско придвижване " БОЕЦ " на уеб страницата си.

Според информацията инспекцията е по сигнал от 10 януари тази година на придвижването за корупция и пране на пари. С него организацията желае да се ревизира по какъв начин е забогатял депутатът " от притежател на остарял опел за няколко месеца се трансформира в мултимилионер притежател на медии и активи на стойност няколко десетки милиона лв. и то публично ".
Министерство на вътрешните работи започва инспекция против Бойко Борисов
Министерство на вътрешните работи стартира инспекция по сигнал на гражданско придвижване " БОЕЦ ". В него се съдържа обществена информация за фотосите с парите и златните кюл...
Прочети повече
" Сигналът ни е учреден на предходни сигнали до прокуратурата и КПКОНПИ, по които не бе осъществена инспекция, както и на данни от „ Капитал “ и други медии, че през последните седмици Пеевски е направил продажба на недвижими парцели благосъстоятелност на неговата компания „ Интръст “ на стойност няколко десетки милиона лв. ", пишат от БОЕЦ.

Припомняме, неотдавна стана ясно, че Пеевски е разпродал редица парцели в София - от жилища през незастроени имоти, магазини и офиси и до почивна станция на Витоша на обща стойност над 15 млн. лв., макар наложените му наказания по закона " Магнитски ".

Преди Коледните празници пък компанията на Пеевски " Интръст " е продала имущество в страната за 4.85 млн. лв. на компанията " Стройко 2011 ". Тя е благосъстоятелност ММА треньора Севастиян Костов .

Именно събитията към тези покупко-продажби би трябвало да бъдат тествани от Министерство на вътрешните работи съгласно " БОЕЦ ".

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР